Γιατί δεν μου το είχε πει κανένας τόσο καιρό;

Γιατί δεν μου είχαν κάνει εξέταση του νευρικού μου συστήματος;

Γιατί δεν μου είχαν ζητήσει να κάνω ακτίνες;

Γιατί δεν το ξέρει αυτό ο κόσμος;

 

Γιατί; Γιατί; Γιατί; … Είναι μια κοινή ερώτηση και είμαστε περισσότερο απο πρόθυμοι να την απαντήσουμε. Όχι γιατί γνωρίζουμε περισσότερα απο τους άλλους στον χώρο της υγείας ή ξέρουμε καλύτερα το πως λειτυργεί το ανθρώπινο σώμα, αλλά γιατί εκτελούμε μια διαδικασία που μόνο μια χούφτα χειροπρακτών είναι σε θέση να πραγματοποιήσει. Έτσι, είμαστε πολύ καλοί στο να απαντάμε το «Γιατί;».

 

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι αγαπούν να παίζουν μπάσκετ και ονειρεύονται πθανότατα να σταματήσουν την οποιαδήποτε εργασία τους και να παίξουν στο NBA. Γιατί λοιπόν απο όλους αυτούς τους ανθρώπους, μπασκεμπολίστες και μη, υπάρχουν μόνο 400 περίπου παίκτες του NBA; Απλό- γιατί δεν είναι τόσο εύκολο! Σίγουρα οι παίκτες αυτού του επιπέδου έχουν φυσικό ταλέντο, αλλά μόνο το ταλέντο δεν μπορεί να σε μεταφέρει απο το γήπεδο της γειτονιάς στο γήπεδο εκείνο των Ηνωμένων Πολιτειών. Χρειάζεται μια αφοσίωση στη βελτίωση της ικανότητας τους που οι περισσότεροι μπασκεμπολίστες δεν είναι πρόθυμοι να κάνουν κάθε μέρα για πολλά χρόνια.

 

Το ίδιο ισχύει και για τους ειδικούς στον τομέα της υγείας. Για να είναι κάποιος ειδικός, πρέπει να καθήσει περισσότερες ώρες στα θρανία, στις σπουδές, να αφιερώσει περισσότερο χρόνο ως μαθητευόμενος, ως συνεργάτης και να επενδύσει περισσότερα χρήματα στην εκπαίδευση του.

 

Μόλις ξεκινήσουν να δουλεύουν οι ειδικοί, πρέπει να είναι πρόθυμοι να επενδύσουν ολόκληρη της πρακτική τους και τον εξοπλισμό τους για να δουν μόνο έναν τύπο ασθενούς. Συχνά οι περιπτώσεις που αντιμετωπίζουν οι ειδικοί είναι περίπλοκες και απαιτούν μεγάλη ικανότητα για να είναι επιτυχείς. Η στάση που χρησιμοποιείται συχνά απο επαγγελματίες στον χώρο της υγείας του τύπου, «Ας δοκιμάσουμε αυτό και θα δούμε πως θα πάει», είναι απαράδεκτη και σχεδόν επικίνδυνη στο κόσμο των ειδικών.

 

Οι χειροπράκτες της Άνω Αυχενικής Μοίρας είναι το αντίστοιχο των ειδικών στον ιατρικό τομέα. Αυτό που κάνουμε δεν είναι εύκολο και επομένως δεν είναι για όλους. Απαιτεί μια τεράστια ικανότητα δεξιοτήτων, αφοσίωση και εξειδικευμένο εξοπλισμό για να είναι κάποιος Χειροπράκτης Άνω Αυχενικής Μοίρας.

 

Στο ευρύ κοινό του εξωτερικού έχει ξεκινήσει να ακούγεται πόσο επιτυχημένη και αποτελεσματική μπορεί να είναι η χειροπρακτική φροντίδα άνω αυχενικής μοίρας για τα χρόνια, σύνθετα και επίμονα προβλήματα υγεία. Ακόμα όμως είναι σχετικά πολύ λίγοι εκείνοι οι άνθρωποι (επαγγέλματίες στον χώρο της υγείας και μη) που γνωρίζουν αυτήν την ειδκότητα.

 

Εάν λοιπόν εσύ ή κάποιος που γνωριζεις έχει ένα χρόνιο πρόβλημα υγείας που δεν έχει ανταποκριθεί καλά στην παραδοσιακή ιατρική περίθαλψη ή σε ριζικές αλλαγές της καθημερινότητας τους, τότε ήρθε η ώρα να επικοινωνήσετε μαζί μας. Στο Ithaca Chiropractic Center, έχουμε αφοσιωθεί στο να βοηθάμε ανθρώπους ακριβώς σαν και εσάς,