Έχεις ποτέ παρατηρήσει ότι κάποια πράγματα χρειάζονται μόνο μικρές, πολύ μικρές αλλαγές;

Ξέρεις την διαφορά μεταξύ ενός βαθμού πιο πάνω και ενός πιο κάτω, όταν πρόκειται για τη θερμοκρασία; Καταλαβαίνεις τι αντίκτυπο μπορεί να έχει; Ένας βαθμός μπορεί να κάνει τη διαφορά σε μια ολόκληρη κατάσταση της ύλης, στερεό σε υγρό – πάγο σε νερό – ή το αντίστροφο.

Ένας βαθμός αλλαγής μπορεί να φαίνεται ασήμαντος εαν δεν είμαστε ενήμεροι και δεν έχουμε επίγνωση για το πως η αλλαγή αυτή μπορεί να επηρεάσει το περιβάλλον μας. Ένας βαθμός αλλαγής μπορεί να διατηρήσει την κατεψυγμένη κατάσταση των πολικών πάγων και να κρατήσει τη στάθμη των ποταμών σταθερή. Ο πάγος στους δρόμους και το χιόνι γύρω απο το σπίτι σου μπορεί να εξαρτάται απο ένα μόνο βαθμό διαφορά και να σε διατηρήσει αποκλεισμένο μέσα. Ένας βαθμός αλλαγής λοιπόν, θα μπορούσε να αποτελέσει τεράστιο πράγμα!

 

Τι γίνεται όσον αφορά τον συντονισμό ενός μουσικού όργανου; Πάρε μια κιθάρα για παράδειγμα- ένας βαθμός αλλαγής στο κούρδισμα μιας και μόνο χορδής μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά για τον ήχο που θα παράγει. Ένας βαθμός πάρα πολύ σφιχτά μπορεί να στρεσάρει τις χορδές τόσο πολύ που να τις φτάσει σε οριακό σημείο! Άρα, ένας βαθμός μπορεί πραγματικά να κάνει μεγάλη διαφορά..

Τι μπορεί να γίνει με ένα βαθμό αλλαγής σε σχέση με την υγεία σου; Ας κοιτάξουμε το πιο ευαίσθητο και εκπληκτικό όργανο του σώματος μας – το νευρικό σύστημα. Στο Ithaca Chiropractic Center χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την μέτρηση της λειτουργίας του νευρικού συστήματος, το οποίο βασίζεται στη θερμοκρασία. Κάθε χειροπράκτης γνωρίζει ότι μια νευρολογική επίδραση μπορεί άμεσα να οδηγήσει σε δυσλειτουργία του οργανισμού. Για παράδειγμα, όταν το νευρικό μας σύστημα βρίσκεται σε συνεχή άγχος και σε έλλειψη ισορροπίας, τότε το σώμα μας δεν μπορεί να επιτεύξει μια χαλαρή , αναρρωτική και τονωτική κατάσταση. Στο Ithaca, μπορούμε να μετρήσουμε ακόμη και τον ένα βαθμό αλλαγής και να εξακριβώσουμε έτσι εάν υπάρχει δυσλειτουργία ή πραγματική έκφραση υγείας. Ζώντας σε μια κατάσταση δυσλειτουργίας του νευρικού συστήματος έχει μεγάλο αντίκτυπο στην υγεία σου.

 

Δωρεάν συμβουλευτικό ραντεβού

Επισκέψου τώρα το Ithaca Chiropractic Center για μια εξατομικευμένη συνάντηση για να μάθεις πως η τελευταία λέξη της τεχνολογίας μπορεί να αποτελεί το κλειδί για να γίνεις καλά.

Στο Ithaca προσφέρουμε Χειροπρακτική φροντίδα Άνω Αυχενικής Μοίρας και βοηθάμε άτομα που πάσχουν απο διάφορες χρόνιες παθήσεις και προβλήματα υγείας. Τηλεφώνησε τώρα στο 22210-87068 για να προγραμματίσεις το πρώτο σου ραντεβού.

 

https://www.youtube.com/watch?v=2_ZQRIsn2pA&feature=youtu.be