Η φράση «Ο χρόνος είναι χρήμα» δεν χρησιμοποιείται μόνο στον επιχειρηματικό κόσμο. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί όταν μιλάμε για τους ανθρώπους σε σχέση με τις επιλογές που κάνουν για την υγεία και ευεξία τους.

 

Ως χειροπράκτις καλούμαι συνεχώς να φροντίζω άτομα που υποφέρουν απο χρόνιες παθήσεις όπως.. νευραλγία τριδύμου, σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, προβλήματα ύπνου καθώς και χρόνιους πόνους στον αυχένα, στη πλάτη, πονοκεφάλους και ημικρανίες.

 

Πραγματικά καταλαβαίνω λοιπόν πως οι άνθρωποι δεν θέλουν να περνούν έτσι το χρόνο τους. Έχουν επισκεφθεί κάθε είδους γιατρού, ειδικού, θεραπευτή και όλων των ειδών τις «λύσεις» εδώ και πολλά χρόνια. Περνάνε πολύ χρόνο μακριά απο τη δουλειά τους, την οικογένεια τους και τα πράγματα που αγαπούν να κάνουν. Και μετά απο όλα αυτά, εξακολουθούν να υποφέρουν και να λένε ότι πρέπει να μάθουν να ζουν έτσι όλη την υπόλοιπη ζωή τους. Καταλήγουν έτσι σε ένα στάδιο όπου έχουν χάσει κάθε ελπίδα για το μέλλον.

 

Καταλαβαίνω πόσο τρομερή και απογοητευτική είναι αυτή η αίσθηση. Το ακούω συνέχεια απο τους νέους ασθενείς μου.

 

Τους εξηγώ λοιπόν πως έρχομαι αντιμέτωπη με άτομα ακριβώς σαν και αυτούς καθημερινά. Σύντομα συνειδητοποιούν οι ίδιοι ότι το μόνο πρόβλημα τους τώρα είναι ότι δεν ξεκίνησαν φροντίδα νωρίτερα.

 

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που άνθρωποι σαν και εσάς περνάτε το χρόνο διαβάζοντας αυτό γιατί η δική σας βοήθεια είναι αυτή που χρειάζομαι για την εύρεση των ανθρώπων αυτών που υποφέρουν και δεν ζουν πραγματικά τη ζωή τους στο βέλτιστο δυνατό επίπεδο. Αν η περιγραφή αυτή σας θυμίζει κάποιον που γνωρίζετε ή αγαπάτε, δώστε μια ευκαιρία στην χειροπρακτική να βοηθήσει ώστε εσείς ή κάποιος άλλος να επιστρέψει σε μια υγιής κατάσταση και να παραμείνει εκεί.

 

Ο χρόνος είναι πολύτιμος και ανυπομονώ να βοηθήσω τον κόσμο να κεδρίσει αυτό το χρόνο πίσω.