Χαίρετε!

Ονομάζομαι Σπυριδούλα Παπαδημητρίου, καλώς ορίσατε στη σελίδα του ‘Ithaca Chiropractic Center. Η ιστοσελίδα μας, όπως και το γραφείο μας, έχει σχεδιαστεί με σκοπό να σας ενημερώσει, να σας καθησυχάσει και να σας δώσει ελπίδα καθώς και να ξεκινήσει μαζί σας μια σχέση γνωριμίας

Τι κάνω;

Βοηθάω ανθρώπους με χρόνιες παθήσεις να αναρρώσουν με φυσικό τρόπο, ανακτώντας ξανά την έμφυτη ικανότητα του σώματος τους για αυτοΐαση.

Γιατί;

Για να μπορούν να είναι καλύτερες μητέρες, καλύτεροι πατεράδες, σύζυγοι, σύντροφοι, γιαγιάδες, αδέρφια, αθλητές, επαγγελματίες, για να συμβάλω έτσι σε μία πιο υγιής και ευτυχισμένη κοινότητα.

Πώς;

Εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη δυνατή λειτουργία του νευρικού τους συστήματος.

 

Μετά απο 11 χρόνια εκτός Χαλκίδας, 7 χρόνια στο εξωτερικό, 8 συνολικά χρόνια σπουδών, 3 χρόνια εργασίας παρέχοντας Χειροπρακτική φροντίδα σε εκατοντάδες άτομα εβδομαδιαίως και δεκάδες σεμινάρια με τους καλύτερους εκπαιδευτές στον κόσμο, αποφάσισα να γυρίσω στον τόπο μου.

Όταν ανακαλύπτεις το καλά κρυμμένο μυστικό της υγείας, δεν μπορείς παρά να το μοιραστείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα πρώτα και ύστερα με τον υπόλοιπο κόσμο.

Είναι η ώρα να προσφέρω την εμπειρία, την εξειδίκευση και το χάρισμα μου στα άτομα αυτά, εσάς. Ανυπομονώ να συνεισφέρω στην βίωση της βέλτιστης εκδοχής σας και σε μια καθημερινότητα που σας δίνει εκπλήρωση και ευτυχία.

Είμαι ενθουσιασμένη για τη στιγμή που θα σας καλώς ορίσω εσάς και την οικογένεια σας στον χώρο μου!